31 oct. 2013

Lernstift - stiloul care vibreaza cand sesizeaza greseli de ortografie (Video)

Se numeste Lernstift si este primul stilou care vibreaza atunci cand sesizeaza erori de ortografie in textul scris de utilizatorul sau.


Lernstift este in masura sa identifice cuvintele indescifrabile, precum si erorile ortografice sau gramaticale, gratie senzorilor cu care este echipat.

Asa cum bine ati intuit, este vorba despre un stilou "inteligent", care-si propune sa imbunatateasca performantele caligrafice si gramaticale ale utilizatorilor sai.

Daca acest proiect, propus de o micuta firma germana, va reusi sa obtina fondurile necesare, productia de masa pentru Lernstift ar putea fi lansata cat de curand.

Stiloul inteligent prezinta doua modalitati de functionare: in regim Calligraphy Mode si in regim Ortography Mode.

Lernstift ar putea fi definit drept un mini-computer, dotat cu un senzor de miscare (accelerometru, giroscop si magnetometru), alaturi de un modul pentru vibratie, un chip WiFi, un procesor ARM, 128MB de RAM si o baterie.

Noul instrument tehnologic se bazeaza pe o versiune embedded de Linux si este capabil sa "citeasca" un caracter unic in doar 20 de milisecunde.





FunGift.ro

Cu ce se (mai) mandresc moldovenii: romani dintr-o bucata, pe alte meridiane ale lumii


Micuţţărişoară înrudită cu România, la propriu si la figurat, se poate mândri cu numeroşi moldoveni dintr-o bucată, care-i fac cinste pe alte meridiane ale lumii, prin calităţile sau performanţele lor profesionale deosebite.

Europa şi America sunt poate continentele în care moldovenii nu mai au nevoie de o prezentare specială, demonstrându-se de multă vreme, capabili să se înscrie în cele mai prestigioase topuri, din diferite domenii, de la lumea afacerilor şi până la showbiz.

Dar Moldova are reprezentanţi de valoare şi în alte colţuri ale lumii – iată câţiva din aceştia, aduşi în prim-plan de publicaţia Diez.md.



Constantin Albot

Este un moldovean care a absolvit cursurile Universităţii Oxford, ajungând să dea o mână de ajutor Băncii Centrale Europene, în îndepărtatul Sudan de Sud, acolo unde puţini se înghesuie să lucreze sau să se stabilească.

Ana Ropot

Oricât ar parea de bizar, aceasta frumoasă tânără de pe plaiurile moldovenesti, a plecat la studii într-o ţară, în care barierele lingvistice nu sunt tocmai uşor de depăşit: China. După ce a cucerit pretenţioasele jurii locale, în cadrul mai multor concursuri de frumuseţe, Ana a reuşit să pătrundă în lumea filmului, adjudecându-şi un rol într-o peliculă istorică: The Legend of the Silk Road.

Natalia Gligor

Chiar şi India a făcut cunoştinţă cu o frumoasă moldoveancă, pe nume Natalia Gligor, care s-a stabilit în acest tărâm, întemeindu-şi o familie şi ajutându-şi toţi conaţionalii care au nevoie de informaţii şi date despre cultura din această regiune a Asiei.

Alexandru Cucer

Face parte din conducerea AISEC, din Erevan, contribuind la consolidarea relaţiilor dintre Republica Moldova şi Armenia şi oferindu-se să întâmpine cu drag, moldovenii care vizitează capitala acestei ţări.

Onorica Banciu

Este una din moldovencele care au împărtăşit Kazakhstan-ului din cunoştinţele sale în domeniul comunicării, creşterii personale şi profesionale, rezolvării conflictelor de interese şi nu numai.
Onorica este poate, unul dintre cele mai elocvente exemple ale femeii dinamice, care-şi pune în folosul societăţii cunoştinţele, oriunde s-ar afla.

Alexandra Buruian

China a atras-o şi pe Alexandra Buruian: deprinzându-se destul de rapid cu dialectul din Hangzhou, tânăra a pus bazele unei activităţi de promovare a afacerilor între Republica Moldova şi marele stat asiatic.

Victor Lebedev

A câştigat de curând bursa Confucius şi s-a aventurat la rândul său, în China, pentru a cunoaşte cultura şi tradiţiile acestei ţări, încercând să pătrundă tainele miturilor locale şi implicându-se în diverse activităţi interesante.

Lista ar putea continua cu mulţi alţi tineri dintr-o bucată, care nu se sfiesc să străbată mii de kilometri, pentru a descoperi oameni şi locuri noi, surprinzătoare, încercând să poarte în lume, o imagine cât mai frumoasă despre tara lor – plai de cântec şi de dor – al cărui farmec se simte parcă mai puternic şi mai mistuitor, de la distanţe atât de mari...

Fotografia zilei: Marele Zid... de verdeata

Marele Zid... de verdeata


Un spot pe cinste de la LG - MiniBeam pentru toata lumea (Video)

Ultimele spoturi publicitare ale companiei tehnologice LG, contin toate ingredientele necesare pentru a atrage consumatorii catre produsele sale.


Aducand zambetul pe buze, "life is good" fara indoiala, mai cu seama atunci cand vanzarile se inscriu pe o curba ascendenta.

De data aceasta, este vorba despre un spot publicitar pentru LG MiniBeam - mini-proiectorul casei coreene - un dispozitiv care cucereste cu usurinta publicul de toate varstele.



30 oct. 2013

Fotografia zilei: Bate vantul dintr-o parte...

Bate vantul dintr-o parte...


Little Mix - cel mai nou videoclip: Move (Video)

Fetele de la Little Mix au dat lovitura din nou: ultimul lor videoclip, al piesei Move, se bucura de un succes explosiv.

Ce putem adauga, decat ca pe muzica din "Move", fetele se... misca bine, alaturi de grupul de dansatori profesionisti, alesi pe spranceana:



Noi tendinte in lumea modei (Galerie foto)

Noi tendinte in lumea modei pentru bebelusi...






29 oct. 2013

Cele mai bizare lampi - o colectie semnata Maurizio Lamponi Leopardi (Galerie foto)

Cele mai bizare modele de lampi si veioze din lume, poarta semnatura designerului italian Maurizio Lamponi Leopardi.

Iata cateva din acestea, fotografiate chiar de creatorul lor, al carui site oficial poate fi accesat aici: Lamponi's Lamp.










28 oct. 2013

Fotografia zilei: Lumina zilei, patrunzand intr-un templu Buddhist dintr-o pestera din Myanmar

Lumina zilei, patrunzand intr-un templu Buddhist, dintr-o pestera din Myanmar

Tommy Hilfiger - vitrine inedite in Tara Cizmei (Galerie foto)

Vitrinele magazinelor Tommy Hilfilger din Milano si Roma, au abordat un nou design, care anunta culoarea trendy a anului 2014, intr-o formula inedita.

Este vorba despre o noua interpretare a conceptului de garderoba masculina, incorporand propunerile vestimentare ale colectiei TM Tailored:



 



Cel mai tare costum de Halloween (Video)

Cel mai tare costum de Halloween: video.



Cel mai tare costum de Halloween



Fotografia zilei: Marge Simpson sa se inverzeasca de ciuda, nu alta!

Marge Simpson sa se inverzeasca de ciuda, nu alta!
TinaR - VIP

27 oct. 2013

Podoabe cu nestemate din... iarba (Galerie foto)

Pasionatii de fashion cu greu isi vor putea imagina accesorii mai interesante decat cele create din lemn, impodobite cu iarba si fasii de muschi de padure, in loc de nestemate.

Este vorba, desigur despre o colectie de vitrina, dar care cucereste prin originalitatea pieselor, ce trimit cu gandul la nepretuitele daruri pe care natura ni le ofera si pe care deseori omul le ignora...










Arta plamadita din saci de gunoi (Galerie foto)

Daca va imaginati ca sacii de gunoi sunt buni numai de aruncat, odata cu toate resturile nostre menajere, va inselati, cu siguranta.

Artistii gasesc pana si pentru acest banal articol domestic, intrebuintari din cele mai inspirate, asa cum este si cazul lui Khalil Chishtee, un original creator de figuri din saci de gunoi, pe cat de bizare, pe atat de credibile.

Iata ce opere bizare au reusit sa realizeze mainile pricepute ale acestui inedit sculptor in pungi de plastic:










Vivre.ro