31 ian. 2014

Ti-a inghetat masina? Si ce daca, exista o solutie pentru toate (Video)

Motto:



"Din vazduh, cumplita iarna cerne norii de zapada
Lungi troiene calatoare adunate-n cer gramada
fulgii zbor, plutesc in aer ca un roi de fluturi albi
Raspandind fiori de gheata pe ai tarii umeri dalbi."
                                           
                                          Iarna, de Vasile Alecsandri



...si cand "fiorii de gheata" iti coplesesc masina din ograda, nu te lasa cuprins de deznadejde, ci inspira-te de la "specialistii" de pe alte meleaguri, ale caror metode te vor face sa crapi de invidie, fara indoiala...


27 ian. 2014

Cel mai haios dezmat dansant robotic: Stormtrooper (Video)



Cel mai haios dezmat dansant robotic, in salsa "Star Wars", are fara indoiala, un final neasteptat, pe masura nazdravaniei coregrafice a fortelor Stormtrooper.

Potrivit unui proverb din batrani, cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa, dar dragilor, totul are un pret pana la urma...



18 ian. 2014

2 ian. 2014

Urarile Papei Francisc, pentru anul 2014

Urarile papei Francisc pentru noul an, indeamna credinciosii sa sustina o lupta personala continua, pentru credinta si speranta,  solidaritate si pace.

Papa Francisc
"Tarie, curaj si speranta pentru 2014", le-a urat Papa Francisc tuturor credinciosilor catolici, in cadrul slujbei sustinute la bazilica Sfantul Petru din Roma, in prima zi a anului, cand Biserica Catolica, a sarbatorit cea de-a 47 Zi Mondiala a Pacii.

"In lume exista o puternica dorinta de dreptate, pace si nadejde in Dumnezeu", a subluniat suveranul pontif, indemnand credinciosii sa urmeze calea cea dreapta, a credintei.

1 ian. 2014

La Multi Ani, 2014 - Calendar MIIT Cafe & Bike (Foto)

MIIT Cafe & Bikes 2014 - Calendar Photo by Darren Kane
Pentru ca in 2014 sa pasim cu dreptul, deschidem seria articolelor publicate in acest an, cu o galerie foto, cuprinzand o serie de cadre apetisante, oferite de Calendarul MIIT Cafe & Bike.


Anul acesta, serviciul fotografic a fost realizat de catre Darren Kane, un veritabil virtuoz in materie de proiecte destinate universului fashion.


Meritul este, desigur si al splendidelor modele, dotate cu un indiscutabil sex-appeal, asezonat la biciclete care, pentru iubitorii genului, reprezinta o adevarata feerie.


Daca va intrebati ce legatura are lenjeria intima super-sexy cu bicicletele, ei bine, aflati ca multi le condidera doua din cele mai apetisante accesorii pentru o femeie superba.


Desigur, gusturile nu se dicuta, dar calendarul MIIT Cafe & Bike, pare sa aibe pe 2014 succesul asigurat, gratie fotografiilor lui Darren.


Dar, priviti si socotiti:


La Multi Ani, 2014!