22 apr. 2014

Oamenii de la capatul tundrei (Galerie foto si Video)

Pentru realizarea unui serviciu fotografic cu adevarat reusit este nevoie uneori de acceptarea unor provocari deosebite, care implica nu numai abilitate profesionala, ci si remarcabile resurse fizice: o sanatate de fier si rezistenta la stres.

Mai cu seama atunci cand pasionatul de fotografie isi propune sa se aventureze intr-o misiune de explorare a unor teritorii neprietenoase, situate in profunzimile siberiene, acolo unde reusesc sa faca fata conditiilor aspre de viata, comunitati extrem de restranse de indivizi: oamenii de la capatul tundrei.

Este ceea ce a reusit sa infaptuiasca Sasha Leahovcenco, cu obiectivul aparatului sau de fotografiat, in Chukotka, unde a intalnit poate cele mai interesante personaje pe care le-a imortalizat vreodata.












19 apr. 2014

Paste Fericit tuturor cititorilor nostri!

Bucuriile cele mai mari vin deseori din lucruri marunte, asa cum linistea deplina si armonia vin din suflet, iar lumina cea mai pura, din inima fiecaruia.


Fie ca bucuria Sarbatorilor Pascale sa va aduca in suflete liniste, armonie si fericirea de a petrece clipe magice, alaturi de cei dragi.


Paste fericit, tuturor cititorilor nostri!

Echipa Galaxia Stiri si Noutati

15 apr. 2014

Cum va fi vremea de Pasti, la Bucuresti

Daca va faceti planuri de relaxare in aer liber, in duminica de Pasti, in Bucuresti, nu excludeti din bagajel umbrela si gluga, pentru ca vreamea nu se anunta tocmai prietenoasa.


Cel putin asa ne informeaza portalul meteo.ro, avertizandu-ne in legatura cu sansele crescute de a ne confrunta chiar cu o furtuna la sfarsitul acestei saptamani.

Temperaturile nu se anunta insa in afara parametrilor standard pentru a ceasta perioada a anului: duminica se vor inregistra  15°C, ca temperatura medie a zilei, cu cer partial noros, vant si ploi in cantitati moderate.

Asadar sansele de a organiza o iesire la iarba verde se diminueaza considerabil pentru bucuresteni, cozonacul de Pasti si ouale inrosite urmand sa fie consumate tot in casa, alaturi de cei dragi.