29 iun. 2014

O piesa pentru vacanta ta: Parov Stelar - The Sun (feat. Graham Candy)

O piesa numai buna de ascultat pe plaja - un mic deliciu de vara, de vacanta, de divertisment pe portativ, plus un bonus video-surpriza, sub aceeasi semnatura: Parov Stelar, dar cu accent pe coregrafie:


Parov Stelar - The Sun (feat. Graham Candy)


Bonus-surpriza:


26 iun. 2014

Joc de vacanta, joc de culori

Un joc menit sa te deconecteze atunci cand vacanta iti ofera un interval de relaxare in fata computerului, pentru a te distra cu bile, flori si culorile curcubeului:



Distractie placuta!

Flori Bile si PinballFlori Bile si Pinball

17 iun. 2014

Pledoarie pentru cel ce rade la urma (Video)

Potrivit unui proverb din batrani, cine rade la urma, rade mai bine, iar scurtmetrajul de animatie prezentat in cele ce urmeaza, pare sa fi fost inspirat tocmai din aceasta zicala.

Pledoarie pentru cel ce rade la urma
Este vorba despre o productie a studiourilor Pixar, intitulata "For the Birds" (2000), in regia lui Ralph Eggleston, premiat cu Oscar la categoria scurtmetrajelor de animatie in 2002.

Filmuletul a fost inclus in versiunea DVD a filmului Monsters & Co, iar ca o curiozitate nostima, regizorul insusi, si-a imprumutat vocea, pentru a da glas pasaroiului cel ciudat - personaj care, evident, rade la urma.

Vizionare placuta!


Barry Manilow - 71 de ani de la nastere

Pe numele sau real Barry Alan Pincus, celebrul cantaret, compozitor, actor si producator american de religie iudaica, s-a nascut la 17 iunie 1943 in Brooklyn, Statele Unite.

Barry Manilow
A absolvit New York College of Music si The Julliard School of Music si este cunoscut mai cu seama succeselor muzicale precum Mandy, Can't Smile Without You, I Write a Song si Copacabana.

A vandut mai bine de 75 milioane de copii pe toate meridianele lumii.
In 1986 lanseaza chiar si un single in limba italiana, intitulat Amare chi se manchi tu (Who needs To Dream).

Potrivit anumitor speculatii lansate in cadrul emisiunii Almost True - program apartinand lui Carlo Lucarelli - sub "masca" lui Barry s-ar afla astazi in realitate cantaretul Jim Morrison de la Doors, care si-ar fi inscenat doar moartea.

Desi inaltimea, greutatea corporala, data nasterii si vocile celor doi sunt identice, Lucarelli nu afirma cu certitudine ca Jim Morrison si Barry Manilow ar fi aceeasi persoana.

Cat adevar se afla in spatele acestei istorii e greu de precizat, dar un gand bun pentru acest artist cu ocazia zilei sale de nastere poate fi la indemana tuturor, drept recunostinta pentru ca ne-a incantat cu muzica lui.

Sursa: Wikipedia.org
Foto: artistichaircare.com


7 iun. 2014

Simona Halep, te iubim!

Draga Simona Halep,


Te iubim! Te iubim din toata inima, nu doar pentru ca esti o romanca de toata frumusetea, ci si pentru ca ne-ai daruit una din cele mai emotionante finale de tenis feminin din intreaga istorie a Roland Garros-ului.
Chiar daca n-a fost sa fie victoria ta. De data asta.

Simona Halep
Iti multumim pentru acest spectacol de o frumusete care ne-a taiat suflarea de mai multe ori si nu in ultimul rand, pentru lectia de darzenie!

Si daca, intr-o buna zi te vei hotara sa-ti lansezi propria linie de bomboane, fa-le, te rugam, cu gust racoritor: noi le vom cumpara ca nebunii, iar tu le vei putea oferi, cu un gest gratios, tuturor adversarelor tale scaldate in sudoare!

Noi suntem cu tine. Si suntem multi!

Un articol de Roxana Iorgulescu

6 iun. 2014

Lectie de design interior, din palatele romilor (Galerie foto)

Daca doriti sa va delectati cu o inedita lectie de design interior, nu ezitati sa aruncati o privire la galeria foto pe care v-o prezentam in cele ce urmeaza.

Este vorba despre un proiect fotografic semnat Carlo Gianferro, realizat intr-o serie de palate excentrice ale romilor, in care opulenta isi da mana cu kitch-ul intr-un mod unic, demn de toata stima, daca e sa privim cu un ochi mai putin critic chestiunea.


La urma urmei, cina suntem noi sa judecam gusturile indoielnice si dorinta unora de a-si etala bogatiile ?!?