16 iul. 2014

Dependent de muzica - best hit summer 2014 - One Republic (Video)

Pentru toti dependentii de muzica buna, dar si pentru cei ce adora sa se delecteze pe plaja, la munte sau in orice alt loc s-ar afla, cu un hit de toata frumusetea, iata in cele ce urmeaza, un astfel de cadou pe portativ.


One Republic - cu piesa "Love Runs Out" - o veritabila explozie muzicala in aceasta vara, pentru care nu putem sa nu o apreciem la justa sa valoare:


5 iul. 2014

Frumusetea se cultiva - trei uleiuri pentru un look de invidiat

Orice reprezentanta a sexului frumos stie ca, din cele mai vechi timpuri, uleiurile cosmetice detin un rol deosebit in tratamentele pentru obtinerea unui look de invidiat.


Astazi, poate mai mult decat oricand, doamnele pot apela cu incredere la astfel de solutii, pentru a se mentine in forma si a-si ingadui momente de deplina relaxare, gratie unor produse din gama uleiurilor cosmetice.

Uleiul de argan

Daca ar fi sa alcatuim un clasament al celor mai cautate uleiuri din lume, poate ca locul de frunte pe podium, l-ar ocupa acest ulei special, obtinut dintr-un arbore regasit pe arii extrem de restranse ale globului.

Supranumit, pe buna dreptate, "Aurul Marocului", uleiul de argan prezinta un continut bogat de vitamine (A, E si F), intr-un amestec natural de substante active, in lista carora se regasesc acizi grasi esentiali, flavonoide, Omega 3 si Omega 6, ca sa enumeram doar cateva.

Uleiul de argan este considerat un veritabil nectar pentru ingrijirea pielii, avand o actiune hidratanta profunda si fiind deosebit de apreciat in combaterea ridurilor, ca antioxidant, agent anti-imbatranire si nu numai.

Acest miraculos produs cosmetic stimuleaza oxigenarea celulara, hraneste pielea intens si ii confera elasticitate si un aspect catifelat, fin si stralucitor.

Uleiul de grepfruit

Cu toata stima pentru bogata gama de uleiuri recomandate la capitolul ingrijirii frumusetii, medalia de argint in competitia performantelor in acest domeniu, ar putea fi acordata cu incredere, uleiului de grepfruit.

Una din cele mai eficace arme impotriva celulitei, oboselii si aspectului "stins" al pielii, uleiul de grepfruit a devenit, in ultimii ani, mult mai usor de procurat chiar si in zonele in care fructele mediteraneene nu se regasesc sub forma de rod proaspat cules.

Gratie recipientilor cu ulei esential, se pot obtine cantitati suficiente pentru tratamente mai indelungate, prin amestecul cu ulei vegetal obisnuit.

Specialistii il recomanda chiar si in cazurile unor patologii grave, gratie proprietatilor sale antitumorale si a rolului important pe care si-l adjudeca in stimularea imunitatii organismului la boli.

Intens studiat in laboratoarele de specialitate, uleiul de grepfruit s-a demonstrat eficient in combaterea depresiei, obezitatii, anxietatii si afectiunilor hepatice.

In context cosmetic, se sesizeaza, la scurt timp dupa aplicarea pe piele, instalarea unei stari de inviorare, prospetime si tonicitate, cu efecte miraculoase si asupra starii de spirit.

Uleiul din samburi de struguri

Gratie faptului ca se absoarbe rapid in piele si contine, la randul sau, flavonoizi din belsug, inhiba reactiile alergice, incetineste procesele de imbatranire, combate semnele inestetice ale pielii, petele, vergeturile si iritatiile, deopotriva.

Dupa aplicarea uleiului din samburi de struguri, epiderma isi recapata elasticitate si devine matasoasa, cu un aspect tonic uniform si luminos.

Multe alte uleiuri se bucura de aprecierile specialistilor cand este vorba despre tratamente cosmetice, masaje sau terapii benefice pentru organism, iar printre acestea se numara si uleiul din seminte de susan, uleiul de avocado, uleiul de masline sau uleiul de jojoba.

Lista este insa lunga - doamnele pot alege dintr-o gama larga de produse bazate pe acest tip de ingredient, cu optime rezultate in obtinerea unui look de invidiat.