31 dec. 2014

La Multi Ani, 2015!


Echipa Galaxia Stiri si Noutati ureaza tuturor cititorilor sai si celor ce iubesc si cred in rolul benefic al comunicarii online si al transmiterii informatiilor in Universul Web, un nou an fericit, plin de bucurii si impliniri!

Fie ca anul 2015 sa aduca tuturor pace si armonie, sanatate, liniste sufleteasca, bunastare si fericire, alaturi de cei dragi.

Cu drag,
Echipa Galaxia Stiri si Noutati




28 dec. 2014

Ajunul Craciunului in pijama - urari dedicate de la Victoria's Secret Angels (Video)

Daca sunteti curiosi cum au asteptat Craciunul 2014 frumoasele modele de la Victoria's Secret, ei bine iata in cele ce urmeaza un videoclip menit sa va satisfaca interesul.


Este vorba despre o ipostaza nostima in care le regasim pe splendidele sirene Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Karlie Kloss, Doutzen Kroes si Adriana Lima, care au propulsat efectiv catre stele, vanzarile de pijamalute de sezon ale celebrei case producatoare.

Videoclipul a declansat indeosebi o veritabila frenezie in salsa shopping in universul vanzarilor online, spre satisfactia vistierilor regatului lenjeriei intime feminine purtatoare a celebrei embleme VS, care se bucura de o incontestabila simpatie pe toate meridianele lumii.


5 dec. 2014

Tinerete fara batranete sau cum se mananca prospetime pe paine

Este vorba desigur, despre o expresie metaforica, dar nu departe de adevar: daca vrem sa ne pastram tineri si sa ne conservam prospetimea fizica si psihica, iata ce alimente ne sunt de ajutor.

Lista constituie insa doar un fel de "Top 10" al elementelor culinare care contribuie la dobandirea unor beneficii incontestabile in acest context si poate fi completata cu diferite alte alimente salutare, in functie de metabolismul fiecaruia si de necesarul vitaminic, variind de la individ la individ.

Fructe de padure
Cele mai pretioase ajutoare par sa ne fie oferite de fructele de padure, al caror continut bogat in vitamina C (si nu numai), le indreptateste plasarea in fruntea clasamentului.
Grau
Nu intamplator graul a fost utilizat din cele mai vechi timpuri pentru obtinerea fainii din care se coceau lipii, si mai tarziu, paini, aluaturi mai complicate si taitei sau asa-numitele paste fainoase: secretul ascuns in boabele de grau este legat de insasi viata omului si sensul ei productiv, benefic, aducator de roade bogate la nivel general.
Miere
Despre miere, cu placere: un izvor de energie naturala si un nepretuit cocktail de bunatati absolute pentru organism, cu neputinta de reprodus in laboratoarele oamenilor de stiinta, dar daruit cu generozitate de harnicele albine.
Migdale
Iata si o prezenta exotica in top si anume legendarele migdale - cei ce reusesc sa le introduca treptat in alimentatia curenta, vor beneficia de proprietatile lor miraculoase in materie de tonificare a organismului.
Mere
Merele se numara printre campioanele alimentelor benefice pentru conservarea prospetimii tenului si nu numai - un mar pe zi reuseste sa modifice vizibil aspectul general al pielii, aducandu-si concomitent aportul la tonificarea generala a corpului.
Ardei gras
Nu toata lumea apreciaza gustul puternic si parfumul ardeiului gras, dar se pare ca acesta este un prieten de nadejde al celui ce nazuieste sa candideze pentru un loc de invidiat in taramul tineretei fara batranete. Consumati-l cu incredere si nu va va insela asteptarile.
Conopida, brocoli, varza si varza de bruxelles
Bun venit in lumea legumelor de nuanta alb-verzuie: conopida, brocoli, varza si varza de bruxelles se intrec in a ne oferi ajutorul lor din punct de vedere al mentinerii sanatatii si prospetimii organismului.
Morcovi
Morcovii sunt si ei printre cei mai buni prieteni ai nostri - cel mai indicat mod de a consuma aceste radacinoase speciale, este sub forma de feliute sau bastonase crude, stropite cu suc de lamaie. Din pacate, morcovii fierti, copti sau prajiti, nu au aceeasi putere magica asupra organismului, ca cei consumati in stare cruda.
Ulei de masline
Un pretios ajutor ne poate fi acordat si de uleiul de masline, cu conditia sa reusim sa punem mana pe un produs cu adevarat curat, natural, obtinut din gradinile cultivatorilor. 
Putine marci din cele regasite in comert se pot lauda cu un astfel de atù (ne abtinem de la publicitate gratuita).
Citrice
Pe ultima pozitie in clasament (dar nu si cele de pe urma), se situeaza citricele - adevarate comori de vitamine, cu atat mai benefice pentru organism, cu cat sunt consumate mai aproape de momentul recoltarii.

Putem completa insa linistiti lista, cu multe alte alimente benefice, de preferat tot ceea ce poate fi utilizat sub forma de salata.

Pofta buna!