27 iul. 2015

Slipul santinela - inventia verii 2015 (Video)

Miez de vara fierbinte, vacanta, soare, muzica din plin, bere rece si balaceala pe cinste la piscinele mai mult sau mai putin pretentioase, la mare sau in apele unor lacuri splendide, in tara sau in strainatate, dar nu fara a acorda atentie sanatatii.

Slipul-santinela
Iata de ce, in aceasta perioada marcata de o veritabila explozie de inventii tehnologice in mai toate domeniile de activitate, nici costumele de baie nu au fost date uitarii: slipul-santinela, care vegheaza asupra celor ce se expun in mod nesabuit la soare, e ultima inventie in materie de alarme anti-arsuri solare.

Este vorba despre un model dotat cu un mic senzor la nivelul tesaturii, aflat in permanenta legatura cu propriul dispozitiv smartphone.

Inventia are darul de a atentiona purtatoarea costumului de baie in legatura cu pragul-limita al expunerii la soare, fara aplicarea unei creme de protectie solara, gratie unei aplicatii dedicate, create cu scopul de a ne asigura un bronz frumos si sanatos deopotriva.

Costumul tehnologic poate fi achizitionat online la nivelul site-ului www.spinali-design.it, sursa care ofera si aplicatia corespunzatoare. Gratie acesteia din urma, smartphone-ul personal va elabora datele necesare trimiterii unui semnal de avertisment, atunci cand se depaseste masura cu statul la soare.

Costumul de baie se confectioneaza pe masura dorita, in variantele de culori si modele preferate de persoanele interesate, ba chiar pot fi personalizate cu initialele dorite.

Toate bune si frumoase pana aici, mai ramane insa sa va pregatiti portofelul: costul unui astfel de costum de baie inteligent e de la 149 de euro in sus, in functie de pretentiile fiecaruia.

Baie placuta si nu uitati crema de protectie solara, va rugam!