26 iul. 2013

Gaming: Red Dead Redemption 2, pe rampa de lansare, in 2014

Zvonurile privind lansarea, in 2014, a celui de-al doilea capitol al aventurii in salsa western, Red Dead Redemption, par sa contina un sambure de adevar.

Red Dead Redemption 2

Cu GTA deja la poarta, pentru Rockstar Games a sosit momentul sa isi concentreze atentia asupra unui alt proiect, asteptat cu mult interes de pasionatii de gaming, amatori ai genului country.

Principalul candidat, asa cum ati banuit deja, cu siguranta, este Red Dead Redemption 2, ambientat in Vestul Salbatic si gata de a incanta jucatorii la nivel de PlayStation 3 si Xbox 360.

Webhallen.com a introdus deja in catalogul jocurilor disponibile pentru achizitionarea, in regim de pre-comanda, a titlului, la pretul de 599 de coroane (circa 70 de euro).

RDR 2 disponibil in regim de pre-comanda, pe Webhallen.com
Cu prilejul unei sesiuni Q&A, Rockstar Games si-a confirmat recent intentia de a lansa un al doilea capitol pentru RDR, apreciind succesul de care s-a bucurat jocul, in prima sa formula.

Gratie comentariilor pozitive ale criticilor si publicului deopotriva, gamerii vor putea asadar, sa savureze curand, noile aventuri in salsa western, la nivelul propriilor console.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.