Servicii

Spatiu publicitar

Oferim spatiu publicitar la preturi deosebit de avantajoase, pentru promovarea produselor si serviciilor dumneavoastra.

Nu ezitati sa ne prezentati ofertele dumneavoastra, accesand formularul de contact.

Va asteptam cu drag!

Galaxia Stiri si Noutati

Alte servicii

Publicam gratuit materiale dedicate promovarii tehnologiilor avangardiste si articole  care incurajeaza utilizarea de green-solutions in orice domeniu de activitate.

De asemenea, acceptam continuturi video sau galerii foto focalizate pe stiinta, arta, inovatie, mediu, fashion, arhitecturi inedite, muzica, film sau orice alt subiect de interes major pentru universul online.

Chiar daca materialul in sine are drept obiectiv incadrarea subiectului abordat intr-o campanie publicitara cu scop comercial, suntem interesati de produse si servicii futuriste, idei originale sau chiar propuneri considerate de altii excentrice.

In situatia in care nu va lipsesc ideile, dar aveti mai putin talent la scris, nu ezitati sa ne contactati: unul din content-writerii nostri specializati in domeniul respectiv va redacta materialul pentru dumneavoastra la un cost simbolic.

Daca aveti fotografii sau continuturi video relevante, le putem atasa materialului respectiv, astfel incat produsul, ideea sau serviciul propus de dumneavoastra sa fie prezentat intr-un mod cat mai stimulant si mai atragator cu putinta.

Incercati sa nu va faceti probleme in legatura cu ceea ce cred altii despre ideile dumneavoastra - acordati-ne posibilitatea sa va sprijinim in promovarea unor proiecte care s-ar putea demonstra pe viitor mult mai inteligente si mai inspirate decat par la prima vedere.


Utilizati cu incredere formularul de contact.
Va asteptam cu mult interes,Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.