29 iun. 2011

Albert de Monaco si blonda Charlene - opereta pentru gossip?

Atat de vehiculata tentativa de fuga inainte de nunta a frumoasei Charlene cu Albert de Monaco, pare sa fie doar o manevra cu scop publicitar, menita sa declanseze ceva polemici in presa, spre a creste gradul de interes al publicului asupra evenimentului in sine.

Principatul de Monaco a dat publicitatii un comunicat oficial in care subliniaza ca toata aceasta poveste este doar un "scenariu de opereta" oferit publicatiilor pasionate de gossip.

Printre picanteriile lansate de gurile rele si ceva farame de adevar cu privire la viata privata a celor doua personaje, iata cum nunta celor doi se transforma dintr-o ceremonie discreta (pe cat de discreta poate fi o nunta intr-o familie regala), intr-un eveniment trambitat in stanga si-n dreapta, menit sa atraga atentia reflectoarelor, in speranta ca se va demonstra cat de cat interesant, in umbra recentei casatorii a printului William cu frumoasa lui Kate.

Oricum ar fi insa, scopul pare sa se fi atins, caci publicatiile, televiziunea si internetul s-au umplut cat ai clipi din ochi cu fotografiile protagonistilor, luminile reflectoarelor indreptandu-se la iuteala asupra micutului principat.

Cat de mult adevar se ascunde in spatele tuturor acestor "miscari de scena", ramane de vazut vineri spre sambata, in ochii miresei Charlene, care va avea certitudinea ca la randul sau este tintita de privirile a milioane de ochi din lumea intreaga.

Sursa: ViP
Foto: media.nj.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.