18 iun. 2012

La multi ani, Paul McCartney!

Luni, Paul MacCartney, celebrul cantaret si compozitor britanic, care a vazut lumina zilei la Liverpool, in 1942, implineste varsta de 70 de ani.

Paul MacCartney
Desi este cunoscut mai cu seama pentru activitatea sa muzicala, Paul s-a implicat si in alte sectoare artistice precum actoria, pictura, productia discografica si cinematografica, scenarii si nu numai atat: este un activist neobosit in lupta pentru apararea drepturilor animalelor.

Alaturi de John Lennon, George Harrison si Ringo Star, a cunoscut celebritatea ca membru al grupului Beatles, informeaza Biografie Online.

Tatal celebrei stiliste britanice Stella MacCartney, Paul este un fan infocat al echipei de fotbal Everton, vegetarian convins, sustinator al educatiei muzicale in scoli si al activitatilor de ajutorare a tarilor din lumea a treia.

Generatie dupa generatie, cu totii am fredonat si inca mai ascultam cu placere o multime de melodii semnate de acest indragit cantautor, care continua sa incante urechea iubitorului de muzica prin creatiile sale.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.