23 iun. 2011

Polonia: James Blunt infurie o intreaga natiune

Pe durata concertului desfasurat in vecinatatea localitatii Auschwitz, James Blunt s-a gandit sa posteze in cadrul profilului sau de pe Facebook o fotografie infatisandu-l in fata unei cladiri parasite, alaturi de comentariul: "Ehm... acesta este hotelul meu din Polonia".

Nota de amuzament pe care James ar fi dorit sa o imprime acestui gest se pare ca n-a facut sa vibreze coardele simtului umorului polonez, iar sugestia ca in Polonia se traieste inca precum odinioara in epoca sovietica, nu a fost nici pe departe pe placul locuitorilor, relateaza Yahoo! Musica.

Avand in vedere ca Blunt a fost cazat in realitate la un hotel de cinci stele - Niebenski Art Hotel - fanii locali s-au grabit sa-l bombardeze furiosi cu circa sase mii de comentarii negative postate, de tipul "Da' cine te crezi?" sau "Ce buna impresie ai despre Polonia!", urmata de injurii specific poloneze.

Nu lipsesc insa nici raspunsurile ironice: "Am impresia ca arhitectura cladirii cu pricina se datoreaza unui panzer nazist", relateaza sursa.

James Blunt nu a replicat, dar asemenea multor vedete tinere, a avut ocazia de a se confrunta cu neplacerile create de o gluma de gust indoielnic, al carei pret este cu atat mai mare, cu cat personajul se afla mai sus in ierarhia celebritatii.

Sursa: Yahoo! Musica
Foto: Yahoo! Musica


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.