21 iun. 2011

Serapian creeaza o servieta de lux pentru iPad

Din noua linie Serapian, nu lipseste un accesoriu de lux dedicat dispozitivelor iPad, firma milaneza intrecandu-se pe sine in realizarea unei propuneri hi-tech care sa imbine eleganta cu utilitatea intr-o formula originala, de inalta clasa.

Este vorba despre servieta conceputa special pentru a "imbraca" pretiosul nostru tablet-PC in stagiunea primavara-vara 2011, relateaza Il Giornale del Lusso.

Realizat in piele selectionata cu grija de designerii companiei, in vederea asigurarii unei calitati ireprosabile a finisajelor, culorii si aspectului general.

Rezultatul eforturilor specialistilor de la Serpian este elegantul suport pentru iPad, conceput in format unì pe trei nuante diferite - rosu, albastru si roz-lemn de trandafir, cu fermoar lateral auriu si logo marcat direct in piele.

Un delicat dar rezistent maner adaptabil garanteaza functia practica a accesoriului de lux menit sa protejeze dispozitivul tehnologic indiscutabil cel mai en vogue in aceasta perioada, subliniaza sursa.

Un exemplu elocvent ca imbinand placutul cu utilul, designerii italieni stiu sa se impuna si in sectorul accesoriilor destinate dispozitivelor tehnologice, atragandu-si aprecieri pozitive pe toate meridianele lumii si adaptandu-se cu rapiditate la dinamismul acestei controversate piete.

Sursa: Il Giornale del Lusso
Foto: Il Giornale del Lusso

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.