5 iul. 2011

Pippa Middleton imbrcata in rosu, face ravagii

De cate ori Pippa si Kate se prezinta la cate un eveniment monden, ochii iscoditori ai presei sunt tintiti asupra lor, despicand firul in patru in ceea ce priveste garderoba, coafura, accesoriile si orice alt detaliu generator de gossip.

Pippa Middleton pare insa sa bata toate recordurile atunci cand este vorba despre tinuta vestimentara, intrucat orice articol ales de ea pentru un eveniment, se epuizeaza cat ai bate din palme din magazilnele londoneze.

Asa s-a intamplat si cu rochita rosie din fotografie, pe care Pippa a purtat-o cu ocazia participarii la turneul de la Wimbledon, alaturi de logodnicul sau, Alex Loudon, optand pentru incaltaminte cu toc inalt, de culoarea pielii.

Pentru amatorii de detalii, rochita face parte din colectia NWS de la Hobbs si dispune de un element decorativ inedit: nasturi "militari" aurii, aplicati la nivelul umarului si soldului drept.

Site-ul care comercializeaza online articolul vestimentar mai sus descris, a fost pur si simplu luat cu asalt de cumparatoare, epuizand stocurile de marfuri, inclusiv cele cu preturi reduse in cadrul ofertelor traditionale estivale, ceea ce a coborat in mod surprinzator pretul rochitei, de la 129 lire sterline, la doar 89.

Sursa: Yahoo! Lifestyle
Foto: Yahoo! Lifestyle

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.