31 aug. 2011

HP MultiSeat pentru mediul educational si IMM-uri soseste in Romania

Solutia HP MultiSeat a fost lansata in toamna anului 2009 in SUA si va debarca si in Romania, propunand dublarea numarului de persoane care au acces la un calculator, fara cheltuieli suplimentare.
HP MultiSeat presupune de fapt simpla conectare a doua (sau mai multor) monitoare la aceeasi unitate centrala, cu posibilitatea ca toti utilizatorii sa lucreze simultan,   informeaza CG&GC HiTech Solutions.
Solutiile HP MultiSeat sunt propuse in pachete cu licente Microsoft Windows® MultiPointTM Server Standard 2011, care asigura accesul pentru maximum 10 utilizatori, fiind compatibile cu ultimele versiuni de programe, cu toate patch-urile de securitate si actualizarile de sistem.
Practic, proiectul vizeaza o abordare noua a procesului educational, sporind gradul de interactivitate atat intre elevi si studenti, cat si intre cadrele didactice si participantii la cursuri, oferind multiple instrumente pentru activitati informatice destinate exercitiilor sau accesului la sursele de informatii in general.
Potrivit sursei, solutiile HP MultiSeat prezinta multiple avantaje, vizand costurile reduse la echipament si energie electrica, ingeniozitate in organizare si service la nivelul locatiilor care nu dispun de un inginer de sistem, mai putin zgomot la locul de munca, progres tehnologic si flexibilitate.
Cei interesati pot obtine mai multe informatii accesand portalul CG-HiTech.ro, unde vor regasi si o prezentare detaliata a avantajelor enumerate mai sus, pe fiecare categorie de resursa in parte.

Sursa: Comunicate de Presa
Foto: Comunicate de Presa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.