14 ian. 2012

Madonna versus Lady Gaga - competitia panterelor

Madonna tine cu orice pret sa recastige titlul de regina a muzicii pop, simtindu-si amenintata pozitia in topuri, dupa ce revista Rolling Stone i l-a acordat anul trecut unei alte artiste: Lady Gaga.


Cu multa abilitate, intr-o declaratie acordata presei internationale, Madonna a lasat sa se inteleaga ca Lady Gaga i-ar fi copiat aranjamentele muzicale, relateaza In Dies.

Este vorba despre o serie de asemanari pe care artista s-a declarat "surprinsa sa le constate", intre piesa "Burn this way" realizata de Lady Gaga si "Express Yourself", melodia sa lansata in 1989.

"M-am gandit ca e foarte dragut din partea ei sa-mi reproduca melodia si apreciez ca e... interesanta", a afirmat Madonna potrivit sursei citate.

Ca pentru a indulci in oarecare masura acuzatia de plagiat, Madonna a tinut totusi sa o elogieze pe Lady Gaga, precizand ca este "proaspata si foarte talentata", amintindu-i mult de inceputurile propriei sale cariere.

"Cred totusi ca realizarile ei sunt in mare parte bazate pe ale mele - desi e greu de crezut, exista o latura magulitoare in aceasta poveste, fiindca e o treaba intr-adevar foarte bine facuta", si-a exprimat Madonna convingerea ca muzica sa reprezinta ceva mai mult decat o sursa de inspiratie pentru Lady Gaga.

In replica, Lady Gaga a negat acuzatiile, declarandu-se o infocata admiratoare a colegei sale mai mari.

In ciuda declaratiilor condescendente ale celor doua artiste, este limpede ca vom asista curand la o competitie spectaculoasa, ce va fi urmarita cu viu interes pe 2012, odata cu lansarea mult-asteptatului album M.D.N.A., cu care Madonna intentioneaza s-o eclipseze pe excentrica sa concurenta.

Sursa & Foto: In Dies

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.