30 ian. 2012

William si Kate amana intalnirea cu barza pana in 2013

William si Kate amana intalnirea cu barza pana in 2013  

Ducele si ducesa de Cambridge, William si Kate, par sa fi renuntat deocamdata la proiectul de a avea un urmas, amanand intalnirea cu barza pana in 2013, cand spera sa aibe un an ceva mai liber.

Apropierea Jocurilor Olimpice care se vor desfasura anul acesta la Londra, precum si celebrarea a 60 de ani de guvernare a reginei Elisabeta, eveniment care va fi sarbatorit in perioada 2-5 iunie, reprezinta pentru tanarul cuplu activitati care solicita pregatiri intense, relateaza AGI.

Proiectul de a da nastere unui copil, a fost complicat si de antrenamente lui William, ca pilot de elicoptere de Salvare, ce vor separa cuplul pentru sase saptamani intre februarie si martie, perioada in care William se va afla in Insulele Falkland, Kate ramanand in tara, pentru a se dedica activitatilor caritabile.

Zvonurile potrivit carora Kate ar fi ramas insarcinata imediat dupa casatorie, si-au pierdut asadar din substanta, cei ce asteapta cu nerabdare anuntarea unei astfel de vesti trebuind sa se inarmeze cu rabdare pana anul viitor, cand cei doi tineri vor avea poate mai mult timp liber la dispozitie, concluzioneaza sursa.
Sursa: AGI
Foto: piras

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.