13 ian. 2016

Tinerete fara batranete - trei uleiuri magice

Daca dorim sa aprofundam subiectul ingrijirii propriului aspect, se poate spune ca aceasta chestiune tinde sa acapareze tot mai mult interesul barbatilor, nu numai al reprezentantelor sexului frumos.

Uleiuri din plante
Este remarcabil faptul ca tot mai numerosi barbati se informeaza despre produse cosmetice dedicate si despre metode mai mult sau mai putin complexe pentru dobandirea unei infatisari placute si ingrijite, pentru un aspect deosebit, mereu proaspat si plin de vitalitate, care contribuie la randul sau la crearea unei senzatii placute si a mentinerii starii de sanatate nu numai la nivelul pielii, ci si la nivel psihic.

Iata de ce, pentru toti cei interesati, fie ei domni sau doamne, prezentam in cele ce urmeaza un Top 3, binevenit in acest context, vizand utilizarea unor uleiuri naturale miraculoase, care au darul de a ne oferi un ajutor pretios in scopul obtinerii unui look de invidiat si a unui ten si o piele catifelate, fara de cusur: 

Strugurii si uleiul obtinut din samburii lor

Proprietatile benefice ale strugurilor sunt binecunoscute tuturor, dar nu multe persoane stiu ca din samburii acestora se obtine un ulei cu adevarat miraculos pentru industria cosmetica si casele farmaceutice din lumea intreaga.

Uleiul din samburi de struguri

Gratie bogatului sau continut de flavonoizi, uleiul din samburi de struguri este un aliat impotriva reactiilor alergice, inhiband concomitent procesul de imbatranire si intervenind cu succes in corectarea semnelor inestetice de la nivelul pielii, fie ca este vorba despre pete, vergeturi sau iritatii.

„Aurul Marocului” – un ulei cu adevarat special

Supranumit „Aurul Marocului”, uleiul de argan este mai putin cunoscut pe meleagurile noastre, fiind obtinut dintr-un arbore ce creste in zone deosebit de restranse ale lumii, cu precadere in Maroc si in regiunile din vecinatatea acestuia.

Uleiul de argan, supranumit "Aurul Marocului"
Proprietatile sale benefice in ceea ce priveste ingrijirea cosmetica sunt atat de remarcabile, incat merita efortul de a-l procura: cu actiune hidratanta profunda, este extrem de eficient in combaterea ridurilor, hraneste intens epiderma si-i confera elasticitate si stralucire.

Mai mult decat atat: uleiul de argan este o generoasa sursa de vitamina E, neutralizeaza radicalii liberi, previne obezitatea si detine proprietati anticancerigene.

Uleiul de catina – amicul cosmetician de langa casa

Utilizat deseori pentru puternicile sale proprietati terapeutice cu efecte regenerante, cicatrizante si tonificante, uleiul obtinut din catina se demonstreaza si un veritabil campion al tratamentelor cosmetice.

Aplicat cu regularitate pe piele, favorizeaza stabilirea echilibrului hidro-lipoproteic, ajuta la refacerea colagenului si previne depigmentarile.

Acest ulei miraculos poate fi utilizat ca ingredient in mastile cosmetice pentru ten, dar si in tratamentele naturiste pentru par si unghii, la combaterea celulitei si ca agent activ anti-eczeme.

Virtutile uleiurilor naturale nu se limiteaza insa la cele de mai sus – rezultatele aplicarii lor sunt de necontestat, dureaza mult si lasa net in urma produsele cosmetice obtinute pe cale artificiala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.