9 mai 2012

LaserSaber: spada cavalerilor Jedi exista (Video)

Desi realizarea unei spade laser similare celor utilizate de protagonistii indragitei serii cinematografice "Razboiul Stelelor" este dificil de imaginat, iata ca specialistii de la Wicked Lasers au reusit sa puna la punct un astfel de prototip.

LaserSaber
Se numeste LaserSaber si se prezinta asemenea unei spade traditionale, careia i-a fost adaugat unul din produsele laser ale companiei care produce sisteme mobile de fluxuri luminoase, informeaza Wiked Lasers pe site-ul sau oficial.

Prototip laser
"Spada LaserSaber actioneaza pulsatil cu energie laser, utilizand produsul Krypton & Arctic realizat de compania noastra, fiind dotata cu un sistem magnetic ce asigura miscarile de ridicare si coborare a fluxului luminos, dupa modelul unei lanterne clasice", se explica in descrierea produsului.

O jucarie incitanta
Daca v-ati lasat prada imaginatiei, e timpul sa reveniti cu picioarele pe pamant: LaserSaber este doar o jucarie ceva mai sofisticata, incitanta si atragatoare pentru multi copii, dar departe de a rani pe cineva, subliniaza sursa.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.