19 mai 2012

SUA: alegerile prezidentiale 2012 - iata primul spot al lui Romney (Video)

Mitt Romney, contracandidatul actualului presedinte american Barack Obama in cursa pentru ocuparea fotoliului prezidential de la Casa Alba, a dat publicitatii primul sau spot oficial, intitulat "Day One", relevand activitatile pe care le-ar demara in prima sa zi de presedintie.

Mitt Romney
"Day One" are o durata de 30 de secunde si este primul spot pentru televiziune al campaniei prezidentiale a fostului guvernator din Massachusetts, Mitt Romney, relateaza agentia italiana de presa ANSA.

Spotul prezinta succesiunea a tot ceea ce ar face Romney in prima sa zi petrecuta la Casa Alba, ca proaspat presedinte al Statelor Unite.

"Prima zi: presedintele Mitt Romney a aprobat imediat conducta de titei Keystone, care leaga Canada de Statele Unite, creand mii de noi locuri de munca, blocate de administratia Obama" - asa incepe scurta prezentare a candidatului republican.

Ramane de vazut in ce masura spotul lui Romney va avea impact asupra electoratului american, care se pregateste sa asiste la una dintre cele mai stranse lupte politice pentru fotoliul prezidential din intreaga istorie a Statelor Unite, subliniaza sursa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.