10 mai 2012

Vidal Sassoon, cel mai faimos coafor din lume, a murit

Vidal Sassoon, cel ce a realizat coafuri de exceptie pentru generatii intregi de vedete hollywoodiene si alte personaje din lumea VIP, a incetat din viata miercuri seara, in vila sa din Los Angeles, la varsta de 84 de ani.

Vidal Sassoon
Informatia a fost comunicata oficial de catre purtatorii de cuvand ai Politiei din Los Angeles, in urma solicitarii telefonice adresate autoritatilor din partea familiei lui Sassoon, de a se prezenta la domiciliul acestuia, situat in Mulholland Drive, celebra strada care traverseaza colinele din Hollywood, relateaza Giornalettismo.

Potrivit declaratiei lui Kevin Maiberger, purtatorul de cuvant al autoritatilor americane, Sassoon a incetat din viata din cauze naturale, in prezenta membrilor familiei sale, precizeaza sursa, subliniind faptul ca celebrul coafor suferea de leucemie, boala impotriva careia lupta de o buna bucata de vreme.

Desi cauzele exacte care au provocat decesul lui Sassoon inca nu au fost comunicate oficial, autoritatile au concluzionat ca moartea sa este absolut naturala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.