12 iun. 2012

Mostenitorii lui Bogart dau in judecata casa Burberry

Un star hollywoodian de calibrul lui Humphrey Bogart, face valuri chiar si dupa ce s-au scurs multi ani de la trecerea sa in nefiinta: mostenitorii artistului dau in judecata casa de moda Burberry, pentru utilizarea ilegala a imaginii celebrului actor, in campaniile sale publicitare.

Humphrey Bogart in Casablanca
Este vorba mai exact, despre acuzatiile formulate de Stephen Bogart, fiul protagonistului din Casablanca, potrivit carora, casa de moda si-a promovat o serie de produse, prezentand ca imagine-simbol, un cadru al actorului american, in care acesta era imbracat cu un impermeabil purtand semnatura stilisitilor Burberry, relateaza ANSA.

"In realitate, tatal meu purta un pardesiu Aquascutum, fiind un client fidel al acestei marci", sustine Stephen Bogart, invinovatind casa Burberry de a-si face publicitate la nivelul platformelor social-network, utilizand imaginea respectiva.

In replica, reprezentantii legali ai casei de moda Burberry, afirma ca advertisingul respectiv este perfect legal, avand in vedere ca au fost platite drepturile de autor pentru fotografia in cauza, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.