30 iul. 2012

Las Vegas: o roata gigantica pentru un oras - parc de distractii (Galerie foto)

O roata gigantica, inalta de 164 de metri si echipata cu 28 de cabine proiectate sa gazduiasca fiecare in parte cate 40 de persoane, va constitui una din principalele atractii ale Las Vegas-ului, un oras care se prezinta in intregime asemenea unui imens parc de distractii.

Va fi cea mai mare instalatie de acest tip din lume, masurand cu 33 de metri mai mult in inaltime decat faimosul London Eye, punctul de observatie cel mai inalt din Europa, relateaza Daily Mail.

Coordonatorul proiectului, Jason Krolicki, a explicat ca roata va apartine parcului unuia din cele mai faimoase cazinouri din Las Vegas, "Caesars Palace" si va fi construita dupa modelul celei londoneze, inspirandu-se in acelasi timp si din cea aflata in Singapore.

Cele 28 de cabine vor fi dotate cu aer conditionat si sunt concepute astfel incat sa poata fi utilizate in viitor si pe post de locatii inedite pentru casatorii, structura fiind proiectata sa reziste la cutremure, vant puternic si temperaturi extreme, precizeaza sursa.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.