11 nov. 2012

Designul, noua pasiune a lui Brad Pitt

Noua pasiune a indragitului actor american Brad Pitt este designul: vedeta va prezenta la New York cele douasprezece piese care alcatuiesc colectia sa.

Brad Pitt se lanseaza in universul designerilor
Brad Pitt debarca asadar in taramul magic al designerilor, lansandu-se in aceasta aventura impreuna cu producatorul de mobilier Frank Pollaro, celebru pentru stilul sau Art Deco, relateaza agentia ANSA.

Actorul isi va prezenta propriile creatii in 13 noiembrie, la New York.

Pasiunea sa pentru arhitectura si design este deja cunoscuta, mai cu seama dupa crearea "Make it Right Foundation" - un proiect care impleteste arta cu actul de caritate, incurajand proiectarea de locuinte cu preturi accesibile, in zona devastata de urganul Katrina, in New Orleans.

"Am inceput sa creionez primele mele schite deja prin anii '90, cand am facut cunostinta cu Mackintosh si Frank Lloyd Wright", a marturisit Brad, subliniind ca inainte de a-l intalni pe Pollaro, amicul sau si al Angelinei Jolie, nu s-a gandit sa transforme pasiunea pentru design intr-oun proiect serios de lucru.

Colectia lui Brad reuneste in prezent douasprezece piese de mobilier priginale, printre care un enorm pat cu cadru din lemn tropical, o masa pentru pranz, scaune, fotolii si o cada din marmura pentru doua persoane, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.