15 nov. 2012

Halo 4 - record absolut: incasari de 220 milioane la 24 de ore de la lansare

Microsoft a crezut din toata in inima in succesul acestui proiect si pare sa nu se fi inselat catusi de putin: Halo 4 a inregistrat vanzari de 220 de milioane de dolari in primele 24 de ore de la lansare.

Este vorba fara indoiala, despre un record absolut, iar specialistii grupului din Redmond spera ca stacheta sa urce in continuare, depasind cele 300 de milioane pe care editia precedenta a jocului (Halo: Reach) le-a inregistrat in saptamana sa de debut, relateaza Webnews, citand agentia Reuters.

Halo este un joc pentru Xbox 360, aflat pe lista celor mai profitabile produse de acest tip din intreaga istorie a gaming-ului: diversele sale capitole scose pe piata, au generat mai bine de 3,38 miliarde de dolari, propulsand spectaculos vanzarea consolelor realizate de Microsoft.

Noul record a fost comentat cu incantare de Phil Spencer, vicepresedintele corporate al companiei: "suntem de-a dreptul entuziasmati de faptul ca Halo 4 a devenit cea mai spectaculoasa lansare a anului in Statele Unite, din intreg sectorul de divertisment".

Rivalul numarul unu al lui Halo 4 poate fi considerat Call of Duty: Black Ops 2, cu care Activision intentioneaza sa dea la randul sau lovitura, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.