11 nov. 2012

Un card din aur pur si diamante pentru privilegiatii sortii

Se numeste "Visa Infinite Exclusive", costa 100 de mii de dolari si a fost realizat in doar 100 de exemplare, pentru privilegiatii sortii, amatori de instrumente de plata de lux.

Pus in circulatie de filiala din Kazakistat a bancii rusesti Sberbank, cardul destinat miliardarilor este confectionat din aur pur si decorat cu perle si 26 de diamante, de 0,17 carate, relateaza ADN Kronos.

Pretul sau exorbitant este justificat pe de o parte de valoarea in sine a produsului (65 de mii de dolari) si pe de alta parte, de suma destinata cheltuielilor norocosilor titulari (35 de mii de dolari).

Cardul-bijuterie nu-l poate inlocui pe cel traditional, din material plastic pentru ca nu este prevazut cu banda magnetica, dar poate fi utilizat pentru tranzactii gratie unui chip care necesita introducerea codului pin.

Printre avantajele de care se pot bucura in plus posesorii unui astfel de card, se numara si un iPhone 5 in omagiu, alaturi de o asigurare de viata in valoare de 265 de mii de dolari si de privilegiul accesarii ariei lounge business-class din 280 de aeroporturi din lumea intreaga, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.