26 dec. 2012

Ben Affleck - viitor senator?

Dupa Alec Baldwin si George Clooney, a sosit si randul lui Ben Affleck sa isi faca simtita prezenta in clanul activistilor politici, afirmand ca nu exclude posibilitatea acceptarii pe viitor, a unei functii publice.


Protagonistul filmului "Argo" si altor pelicule americane de succes, a sustinut recent un discurs in fata unei comisii a Congresului, asupra crizei umanitare din Congo, relateaza agentia ANSA.

Affleck pare sa fi lasat o impresie cat se poate de buna participantilor la eveniment, simtindu-se la largul sau in fata intregului auditoriu.

Discursul bine structurat si atitudinea sa relaxata, l-a determinat pe Bob Schieffer, conducatorul talk-show-ului politic "Face the Nation" transmis de canalul de televiziune Cbs, sa-l chestioneze pe indragitul actor in legatura cu o posibila candidatura in Senat.

Avand in vedere ca John Kerry elibereaza un fotoliu senatorial pentru a prelua postul de Secretar de Stat, Affleck ar avea sanse sa intre in competitia pentru ocuparea locului liber, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.