12 nov. 2013

iBancomat - contul curent se acceseaza dintr-o privire

Pentru accesarea contului personal de la noul terminal de tip iBancomat, este suficienta o privire: tehnologia cu care este prevazut, permite citirea codului PIN direct in ochii clientului.


Este vorba despre un sistem de tracking vizual, dezvoltat de SR Labs, care faciliteaza asadar introducerea PIN-ului privind rand pe rand, timp de cateva secunde, cifrele care compun codul, relateaza Webnews.

Solutia elimina orice eventuala tentativa de furt de informatie din partea tertilor, asigurand completa siguranta a operatiunii efectuate de client, fara ca acesta sa miste un deget (la propriu si la figurat).

Mai mult decat atat: dupa accesarea contului personal, iBancomat propune doua solutii pentru efectuarea operatiunilor dorite, invitand clientul sa aleaga intre formula traditionala bazata pe utilizarea tastelor si alternativa comenzilor transmise pe cale vizuala.

"iBancomat protejeaza clientul de priviri indiscrete si serveste deopotriva drept instrument extrem de util acelei categorii de persoane ce prezinta un anumit handicap, care-i impiedica sa foloseasca tastele", a explicat Gianluca Dal Lago, cel ce se afla la carma companiei producatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.