29 apr. 2013

The New York Times lanseaza prima aplicatie pentru Google Glass

The New York Times lanseaza prima aplicatie pentru Google Glass: se navigheazacu ajutorul miscarilor capului, beneficiind in acelasi timp, de lectura vocala a stirilor si informatiilor aflate la dispozitie.

Deocamdata, putini sunt norocosii care isi permit sa testeze Google Glass, dar dezvoltatorii se grabesc sa creeze aplicatii dedicate, pentru a nu pierde acest tren oferit de Unchiul G, gratie noului sau instrument tehnologic, relateaza TM News.

Cotidianul The New York Times este asadar, primul jucator din universul media, care se lanseaza in aventura propusa de specialistii grupului din Mountain View.

Aplicatia oferita, permite ascultarea titlurilor, sumarelor si a ultimelor informatii, gratie sistemului vocal integrat, dar nu numai atat: serviciul ofera si posibilitatea vizualizarii, la nivelul lentilei din dreapta a ochelarilor, a principalelor stiri, actualizate continuu.

Cu simple miscari ale capului, se poate naviga printre diferitele sectiuni ale site-ului cotidianului, care se dovedeste si de aceasta data, nerabdator sa imbrace stirile si informatiile sale, in noi vesminte tehnologice.

The New York Times a fost mereu interesat sa asimileze noi formule, ancorate in sectorul tehnologic: a fost cel dintai care si-a demonstrat entuziasmul si increderea in Internet, primul care a lansat un serviciu contra cost pentru site-ul sau (din 2011) si tot primul care a tintit sectorul social-network, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.