4 dec. 2013

Tendinte in designul interior, de Craciun - ce se poarta la sfarsit de 2013 (Galerie foto)

Tendinte design - Craciun 2013

Pentru toti cei ce doresc sa-si amenajeze caminul intr-un spirit sarbatoresc, inainte de Craciun, respectand tendintele in materie de design interior, iata in cele ce urmeaza, cateva recomandari specifice.

Persoanele care adora ambientele glamour, luminate cald de auriu, sunt recomandate exclusiv globurile in aceasta nuanta si eventual beteala asortata, alaturi de accesorii decorative in aceeasi tonalitate gold, al carui efect este garantat, ramanand mareu la moda.



Un alt stil sic pentru acest sfarsit de an, este cel "rece", marcat de amprenta alba a sezonului zapezii, usor geometric si bazat pe forta emanata de albul stralucitor, in mai toate variantele sale, de la alb-perla, la argintiu-metalizat, care reflecta lumina intr-un mod aparte.




Stilul rustic este insa la mare cautare, in diferite variante, de la cel traditional romanesc si pana la cel nord-european, aducand in prim-plan saniuta mosului si sacul sau plin de surprize.


Pentru cei ce adora culoarea intensa insa, este recomandata o reinterpretare moderna de rosu spre grena, fuxia sau violet, care imbraca bine incaperile, invitand la petrecerea unor momente deosebite, marcate de confort si bunadispozitie, deopotriva.



TinaR - VIP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.