17 mai 2014

Chipul mai putin cunoscut a 9 atractii turistice considerate splendori


Ne-am obisnuit sa ne imaginam unele atractii turistice considerate pe drept cuvant splendori, doar asa cum le vedem prezentate in fotografiile-reclama ale companiilor specializate in turism.

Expertii in marketing si publicitate recurg insa la orice artificiu pentru a prezenta intr-o lumina cat mai favorabila obiectivele turistice promovate in campaniile lor.

In realitate, aceleasi fotografii, executate insa dintr-o alta perspectiva, ar putea dezvalui un chip mai putin cunoscut al multor opere de arta sau de arhitectura, pe care multi dintre noi visam sa le vedem intr-o buna zi, cat mai de aproape cu putinta.

Cu riscul de a va dezamagi intrucatva, va prezentam in cele ce urmeaza, noua cadre-comparative inedite, menite sa ne ofere si o imagine ceva mai ancorata in realitate a unor astfel de capodopere, pe care le-am admirat in versiune poleita, in carti, reviste, in sute de vederi stilizate, comercializate la coltul strazii sau in diverse documentare pentru micul ecran, axate mai degraba pe valoarea lor artistica.
Acropole
Mona Lisa
Taj Mahal
Piramidele din Egipt
Santorini
Stonehenge
Mount Rushmore
Orasul Interzis
Sagrada Familia



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.