Majoritatea consumatorilor de cafea adora aroma sa inegalabila si se delecteaza indeosebi dimineata, cu o ceasca din marca preferata a cestui produs deosebit, simtindu-i de indata efectele energizante.
O cafea speciala si un mod de preparare mai putin obisnuit |
Putini stiu insa ca o ceasca de cafea poate avea si alte efecte benefice asupra organismului, in conditiile in care este preparata si servita intr-un mod ceva mai putin obisnuit.
Este vorba in realitate de o formula inedita, care avanseaza o solutie naturala pentru arderea grasimilor in exces, demonstrandu-se un instrument mai eficient chiar decat sofisticatele regimuri propuse de dieteticieni.
Iata asadar nou mod de preparare:
Se amesteca 3/4 ceasca de ulei de cocos cu 1/2 ceasca de miere, o lingurita de scortisoara si una de cacao, pana ce se omogenizeaza toate ingredientele si se pune produsul obtinut intr-un borcan curat, la temperatura casei.
In fiecare dimineata, se adauga in cafeaua proaspata, 1-2 lingurite din acest amestec si se consuma cat este cald.
Se pare ca e cel mai simplu si mai rapid mod de a ne debarasa de kilogramele in exces, desi pentru multi consumatori de cafea, modificarea retetei clasice de preparare a cesteia este de neconceput, gustul cafelei pure reprezentand un soi de tabù, care nu trebuie incalcat cu niciun chip...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.