13 ian. 2016

O cafea speciala si un mod de preparare mai putin obisnuit

Majoritatea consumatorilor de cafea adora aroma sa inegalabila si se delecteaza indeosebi dimineata, cu o ceasca din marca preferata a cestui produs deosebit, simtindu-i de indata efectele energizante.

O cafea speciala si un mod de preparare mai putin obisnuit
Putini stiu insa ca o ceasca de cafea poate avea si alte efecte benefice asupra organismului, in conditiile in care este preparata si servita intr-un mod ceva mai putin obisnuit.

Este vorba in realitate de o formula inedita, care avanseaza o solutie naturala pentru arderea grasimilor in exces, demonstrandu-se un instrument mai eficient chiar decat sofisticatele regimuri propuse de dieteticieni.

Iata asadar nou mod de preparare:

Se amesteca 3/4 ceasca de ulei de cocos cu 1/2 ceasca de miere, o lingurita de scortisoara si una de cacao, pana ce se omogenizeaza toate ingredientele si se pune produsul obtinut intr-un borcan curat, la temperatura casei.

In fiecare dimineata, se adauga in cafeaua proaspata, 1-2 lingurite din acest amestec si se consuma cat este cald.

Se pare ca e cel mai simplu si mai rapid mod de a ne debarasa de kilogramele in exces, desi pentru multi consumatori de cafea, modificarea retetei clasice de preparare a cesteia este de neconceput, gustul cafelei pure reprezentand un soi de tabù, care nu trebuie incalcat cu niciun chip...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.