11 mar. 2017

Jaf la Paris: doi americani au fost usurati de bijuterii de sute de mii de euro

Doi turisti americani au fost jefuiti la Paris, intr-o parcare subterana, furanduli-se bijuterii in valoare de 400.000 de euro.


Doi barbati necunoscuti au reusit sa dea lovitura intr-o parcare subterana din capitala franceza, usurandu-si victimele de o pretioasa incarcatura: bijuterii si diamante in valoare totala de circa 400.000 de euro.Furtul a avut loc joi seara, in jurul orelor 20:00, in zona celebrei Place Vendôme din Paris, unde se afla amplasate amplasate numeroase magazine de bijuterii de lux, frecventate de o multime de turisti straini, pasionati de shopping in salsa glamour.

In timp ce cei doi turisti americani erau gata sa urce in masina, ducand cu ei marfa pretioasa, au fost atacati de doi hoti, care i-au debarasat fara prea mult efort, de bijuterii si diamante, disparand in graba, precum intr-un film de actiune de pe marile ecrane.

Asadar, cu prima ocazie cand va planifcati o calatorie la Paris pentru a achizitiona aur si diamante de jumatate de milion, ar fi cazul sa va ganditi de doua ori daca e cazul sa bateti drumul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.