30 mar. 2017

David Beckham in versiune mounstruoasa: super-bomba in cinema!

De la sex-simbol la personaj monstruos pare sa nu fie decat un pas: celebrul fotbalist David Beckham nu ezita sa-si surprinda fanii cu un nou look in salsa spooky, gata sa dea lovitura in universul cinematografic.

David Beckham, ca personaj monstruos Sursa: Instagram
Este vorba despre proiectul realizarii unei super-pelicule - "King Arthur: Legend of the Sword" - sub bagheta regizorala a nu mai putin celebrului Guy Ritchie, care i-a propus un rol secundar indragitului mijlocas britanic.

Rolul presupune insa transfigurarea completa a infatisarii acestuia de catre o echipa de specialisti in arta machiajului de film, astfel incat chipul lui Beckham, pe care ne-am obisnuit sa-l admiram in diferite spoturi publicitare asemenea unui sinonim al frumusetii masculine, se va afla de aceasta data la polul opus.

O serie intreaga de cicatrici cumplite vor brazda fata fotbalistului, in timp ce tunsoarea si barba vor capata un aspect inspaimantator, la care se vor adauga o dantura galbena, stricata si un nas congestionat - cireasa de pe tortul unei infatisari cu adevarat horror.

David si-a dat asadar silinta din rasputeri sa intre perfect in rolul unui personaj urat si rau, adica exact opusul imaginii pe care si-a construit-o de-a lungul anilor gratie carierei sale exceptionale de fotbalist si sex-simbol in lumea modei.

Inca nu este limpede ce rol si-a adjudecat David Beckham in noua versiune cinematografica a legendei Regelui Arthur, dar cu siguranta elementul-surpriza al aparitiei sale in aceasta ipostaza, garanteaza deja interesul publicului de pe toate meridianele lumii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.