20 iun. 2011

Amy Winehouse fluierata la scena deschisa - canta in stare avansata de ebrietate

Amy Winehouse a fost fluierata la scena deschisa in cadrul concertului pe care l-a sustinut la Belgrad, oras ales pentru deschiderea turneului sau european.
In fata a mai bine de 20.000 de spectatori prezenti, controversata artista britanica s-a prezentat in stare avansata de ebrietate, relateaza agentia de presa italiana ANSA.
Fiind mult prea ametita pentru a canta, Amy a „balbait” cateva versuri din melodiile sale cele mai cunoscute, nereusind in anumite momente nici macar sa tina pasul cu propria sa formatie.
De doua ori in timpul spectacolului de la Belgrad, Amy a abandonat chiar si scena, iar tentativele instrumentistilor de a calma spiritele in randul spectatorilor s-au soldat cu un esec lamentabil si cu fluieraturi tot mai inversunate.
„Am cheltuit intregul meu salariu pe o saptamana, 38 de euro, pentru a veni la concert, dar in aceste conditii, organizatorii ar fi trebuit sa anuleze evenimentul”, a relatat cu parere de rau un invatator in varsta de 35 de ani, dezamagit de prestatia vedetei.
Amy tocmai a iesit recent dintr-o cura intensiva de dezintoxicare alcoolica, iar sursele media internationale chiar au precizat ca la concertele sale, sticlele cu bauturi alcoolice sunt interzise, dar artista pare ca nu a reusit sa depaseasca dificultatile dependentei de alcool, dezamagindu-si la ultimul sau concert pana si fanii cei mai infocati, relateaza sursa.

Sursa: ANSA
Foto: ANSA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.