22 iun. 2011

Cine s-a mai nascut azi, 22 iunie

Daca sunteti nascuti in data de 22 iuni si vreti sa aflati cateva nume sonore care isi sarbatoresc ziua de nastere (sau si-au sarbatorit-o in trecut) in aceasta zi, amintim in cele ce urmeaza cateva.
Din peisajul international, miercuri 22 iunie este ziua de nastere pentru:
Billy Wilder (1906);
Kris Kristofferson (1936);
Peter Asher (1944);
Meryl Streep (1949);
Cyndi Lauper (1953).
De notat ca in aceasta zi cu soare, vor sufla in tort si doua personaje bine cunoscute publicului romanesc de toate varstele, relateaza Acvaria, mai mult sau mai putin indragite, si anume:
Adrian Nastase (1950) si Razvan Fodor (1975).
Potrivit sursei citate, nativii din zodia Racului sunt familisti convinsi, demonstrand o legatura puternica fata de parinti si respectand in mod deosebit autoritatea tatalui in familie, figura ce constituie un model pentru cladirea propriului camin.
Atmosfera din familie este foarte importanta pentru armonia psihica a Racului, asemenea traditiilor, radacinilor sale si dragostei fata de locurile natale.
Prima parte a vietii este de regula marcata de o serie de dificultati, tineretea demonstrandu-se in esenta o continua lupta pentru a razbi, pentru a face fata provocarilor si examenelor viatii, dar are toate sansele sa se bucure de satisfactii si prosperitate in cea de-a doua parte a existentei sale.
Cat de mult adevar se afla in aprecierile zodiacale ale celor de la Acvaria, ramane de vazut pentru fiecare din cei ce-si serbeaza astazi ziua de nastere, dar un lucru este cert: putem sa le uram „La multi ani” si sa le trimitem un gand bun pe aceasta cale!

Sursa: Acvaria
Foto: ilmaredellanaty

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.