22 iun. 2011

Sony: dieta severa si exercitii de rezistenta

Sony anunta noile masuri aplicate consolelor PlayStation 3: dieta severa si exercitii pentru o structura mai robusta, compania japoneza intentionand sa lanseze astfel o noua versiune a propriei platforme de joc, mai subtire si dotata cu noi carcacteristici.

Nimic revolutionar in esenta, ci doar o  abordare diversa a design-ului, in masura sa transforme PS3 si sa-i confere un aer mai atragator in ochii utilizatorilor: noua versiune, botezata cu numele de cod CECH-3000B, dispune de un disc rigid cu o capacitate de 320 GB, unica schimbare la nivel intern de altfel, relateaza Webnews.

Aspectul exterior insa a fost revizuit, modificandu-se pozitia tastelor si led-urilor caracteristice consolelor traditionale, inca de la lansarea lor.

In ceea ce priveste pretul noii versiuni, acesta ramane stabil, iar produsul va fi disponibil de indata ce distribuitorii vor fi epuizat stocul actual, subliniaza sursa citata.

Aceasta informatie trimite desigur cu gandul la eliminarea oricarei posibilitati de lansare a celei de-a patra generatii de console care poarta semnatura Sony, dar cum compania nipona s-a demonstrat in repetate randuri plina de surprize, cine mai are curajul sa parieze pe dieta PS3?

Sursa: Webnews
Foto: Webnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.