26 iun. 2011

Sambata, George Michael a implinit 48 de ani

Despre cariera si viata agitata a celebrului cantaret s-au spus si s-au scris multe, dar la aniversarea celor 48 de ani ai sai, poate ca e mai intelept si mai omenesc sa ne oprim doar la realizari si succese.

Incontestabilile sale calitati vocale, dublate de un talent muzical creator de exceptie, i-au atras lui George Michael binemeritate aprecieri pozitive din partea publicului de pe toate meridianele lumii si a criticilor muzicali deopotriva.

Succesul inregistrat de primul sau disc - Faith - i-a atras milioane de fani de-a lungul a catorva generatii si continua inca sa miste piciorul oricui in ritmul acelei melodii care l-a propulsat in topurile anilor 80 cu viteza fulgerului.

Astazi, la concertele sale, biletele se epuizeaza cu aceeasi rapiditate, iar Michael se bucura de simpatia fara egal a publicului de ambele sexe, in ciuda tuturor polemicilor declansate in trecut pe tema homosexualitatii sale declarate oficial dupa multi ani de cariera.

Un gand bun pentru Michael la aniversarea sa si... la cat mai multe succese muzicale, spre incantarea noastra, a tuturor.

Video: YouTube
Sursa: Wikipedia
Foto: splinder

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.