16 iul. 2011

Rihanna - noua imagine a produselor Armani for Her

Dupa Megan Fox si Victoria Beckam, iata ca "Regele Giorgio" alege o alta incontestabila vedeta feminina drept imagine simbol pentru campania Armani for Her, toamna-iarna 2011-2012: Rihanna.

Este vorba mai exact despre ambele linii de lenjerie intima pentru doamne, purtand marcile Emporio Armani si Armani Jeans, relateaza Il Giornale del Lusso.

Astfel, tanara si seducatoarea cantareata din Barbados, invingatoare a mai multe premii Grammy, va fi protagonista afiselor publicitare Armani, pe toate meridianele lumii.

Potrivit sursei citate, fotograful caruia ii revine sarcina de a imortaliza vedeta in diferite ipostaze menite sa puna in valoare calitatile articolelor vestimentare purtand semnatura celebrului stilist, este un nume la fel de rasunator in sectorul fashion: Steven Klein.

Cat despre imaginea masculina a liniei Armani for Him, ramane de vazut daca "Regele Giorgio" va opta pentru o figura "new entry", sau va pastra pe afisele sale profilul tenismenului spaniol Rafael Nadal, care si-a intrat atat de bine in rol anul trecut, subliniaza sursa.

Sursa: Il Giornale del Lusso
Foto: Il Giornale del Lusso

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.