21 sept. 2011

Americanii in dilema: Nicolas Cage e nemuritor?

Potrivit opiniei exprimate de Jack Mord, de la un anticariat din Seattle, Nicolas Cage este vampir sau pur si simplu nemuritor, in sprijinul acestei afirmatii prezentand o fotografie din anul 1870.

Imaginea cu pricina infatiseaza un barbat ale carui trasaturi sunt identice cu cele ale celebrului actor, fiind surprinsa undeva in Tennesse, in timpul razboiului civil, relateaza La Stampa.

Oricat ar parea de absurd, Mord sustine ca nu este vorba de fotoshop sau de alte metode de falsificare a unei imagini si ca la un interval de 70 - 80 de ani, Cage intinereste din nou si incepe o noua viata.

"Peste 150 de ani ar putea deveni un important om politic, un lider religios sau cine stie ce invitat la o emisiune talk-show", a afirmat Jack Mord potrivit sursei.

Americanul a scos fotografia cu pricina la vanzare pe eBay, pentru "neinsemnata" suma de un milion de dolari, asigurandu-si potentialii clienti ca nu este vorba nici pe de parte de un fals.

Imaginea si anuntul au putut fi insa vizualizate pentru scurta vreme pe site, pentru ca au disparut rapid fara urma si fara misterioase explicatii: administratorii eBay au inlaturat-o pentru ca incalca regulamentul, precizeaza sursa.
 
Sursa: La Stampa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.