28 oct. 2011

Saab devine chineza - acord de 100 milioane de euro

Swedish Automobile N.V. a anuntat vanzarea integrala a actiunilor Saab Automobile AB (Saab) si Saab Great Britain (Saab GB), catre partenerul chinez Pang Da & Youngman, pentru 100 de milioane de euro.
Acordul final dintre cele doua parti va fi cuprins intr-un contract care prevede o serie de conditii speciale, inclusiv aprobarile necesare din partea autoritatilor competente, a actionarilor Swan si din partea altor entitati,  relateaza ANSA.
Swan a decis sa accepte oferta sosita din partea Pang Da & Youngman, care implica o tranzactie ce se va desfasura sub semnul unor finantari pe termen lung, ce vor garanta dezvoltarea viitoare a activitatii Saab.
Guy Lofalk, administrator-inspector la Saab, numit de Curtea Districtuala, si-a retras cererea avansata initial vizand blocarea procedurii de reorganizare, astfel incat grupul beneficiaza de un termen pentru semnarea contractului cu partenerul chinez, valabil pana la data de 15 noiembrie 2011, cu conditia ca Saab sa-si continue reorganizarea, precizeaza sursa.
Sursa & Foto: ANSA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.