29 oct. 2011

Google si uriasul sau cos de cumparaturi in 2011

Google a achizitionat 57 de companii noi in cursul anului 2011, cheltuind peste 1,4 miliarde de dolari pentru acest urias cos dinde cumparaturi, iar pofta sa de shopping inca mai poate oferi surprize.
Daca grupul din Mountain View ne-a oferit pana acum numeroase recorduri in sectorul tehnologic, iata ca anul acesta adauga pe lista si unul investitional, Google purtand in gospodaria proprie cu 9 companii mai mult decat anul trecut, relateaza Webnews.

Perspectivele sunt insa si mai spectaculoase: anuntata achizitie a diviziei mobile Motorola pentru o suma de peste 12 miliarde de dolari, se va reflecta in bilantul economic aferent anului 2012, ceea ce va conduce fara indoiala, la cel mai inalt nivel al sumelor cheltuite pe un an, din intreaga istorie a grupului.

2011 ramane insa un an bogat in "noi sositi" pentru Google, care nu exclude posibilitatea unor noi obiective similare, a caror achizitie ar putea avea loc tocmai in perioada premergatoare sarbatorilor de iarna, pentru a petrece sfarsitul de an cu un pom de iarna bine garnisit, subliniaza sursa.

Sursa & Foto: Webnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.