13 dec. 2011

FreedomPop - Internet gratuit pentru toata lumea

Niklas Zennstrom, co-fondatorul Skype, doreste sa revolutioneze universul web, pornind din Statele Unite, lansand serviciul FreedomPop, care va permite accesul gratuit la Internet pentru toata lumea.




FreedomPop este un proiect care a luat nastere recent ca fruct al colaborarii cu operatorul de telefonie mobila american LightSquared, relateaza Webnews.

Obiectivul vizat este acela de a furniza servicii de conexiune Internet si telefonie in mod complet gratuit - un deziderat pe care Zennstrom il sustine cu tarie, afirmand ca accesul la universul web ar trebui sa fie privit precum un drept si nu ca pe un privilegiu.

Initiativa se bazeaza pe ideea de utilizare a noii retele 4G LTE purtand semnatura LightSquared, care va debuta peste Ocean in cursul anului viitor.

Inca nu este limpede cum va fi sustinut proiectul, astfel incat utilizatorii sa poata beneficia de FreedomPop in mod gratuit, dar lui Zennstrom i s-au alaturat mai multe entitati implicate in activitati din lumea digitala, printre care si compania Atomico - structura care si-a asumat rolul de finanta lansarea serviciului, precizeaza sursa.

Sursa & Foto: Webnews


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.