3 dec. 2011

SUA - 130.000 de arme vandute de Black Friday


Anul acesta, in Statele Unite, in cursa cumparaturilor cu pret redus de Black Friday - ziua traditionala de discount-uri dupa Thanksgiving, sarbatoarea multumirilor, s-au vandut peste 130.000 de arme.

CIA a declarat ca actizitionarea de pusti si pistoale a inregistrat de data aceasta o crestere fara precedent, armele vandute constituind un veritabil boom, relateaza ANSA.

Printre cele mai solicitate articole de americani, s-au numarat televizoarele cu ecran plat, dispozitivele smartphone, laptop-urile si articolele de imbracaminte de marca, dar pistoalele reprezinta un "new-entry" pe lista celor mai ravnite obiecte.

Potrivit sursei citate, Jerry Pender, director adjunct la FBI, a relevat faptul ca numarul armelor de foc a depasit toate asteptarile in aceasta Black Friday, confirmand un trend ascendent al preferintelor americanilor pentru aceste articole care necesita o atentie speciala.

Cumparate pentru casa, pentru vanatoare sau pentru a fi oferite cadou cunoscutilor, armele de foc reprezinta fara indoiala alegeri care adreseaza un mesaj precis autoritatilor din Statele Unite: pentru un motiv sau altul, oamenii sunt tot mai inarmati.
Sursa & Foto: ANSA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.