17 feb. 2012

Apple: Mountain Lion - prezentarea noului sistem de operare (Video)

Mountain Lion, noul sistem de operare elaborat de specialistii de la Apple pentru a fi lansat in aceasta vara, va propune o serie de noutati derivate direct din iOS si integrare aprofundata cu iCloud.

Grupul din Cupertino semnaleaza mai mult de 100 de functionalitati care vor fi introduse la nivelul noii sale creatii, relateaza Webnews.

Printre cele mai interesante elemente de noutate prezente la Mountain Lion se numara: Messages, Promemoria, Note, Centru Notificari, Share Sheets, Game Center si Airplay Mirroring.

Cu Mountain Lion, Apple urmeaza drumurile deja batute de predecesorul sau: o integrare mai profunda cu functionalitatile iOS, sistemul de operare regasit la nivelul iPad, iPhone si iPod Touch si Mac OS X, sistemul pentru computer si notebook.

In aceasta noua versiune, iCloud este inclus direct in sistem si ofera mult mai multe functionalitati de sincronizare; aplicatia iChat e inlocuita de Messages (ca in iOS), remarcandu-se in paralel si prezenta unui controversat sistem de protectie, care ar putea impiedica descarcarea de aplicatii ce nu fac parte din vitrina App Store sau nu poarta semnatura digitala a grupului Apple.


Sursa & Foto: Webnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.