11 feb. 2012

Portalul oficial al CIA, doborat de Anonymous


Hackerii Anonymous au lansat un atac asupra site-ului oficial al CIA, in urma caruia portalul a devenit offline - pe Twitter a fost postat anuntul de revendicare a operatiunii: "CIA TANGO DOWN".

Cu aceasta isprava, Anonymous isi continua batalia, dand curs propriilor principii intr-un raid global stabilit dupa o strategie de atac pusa la punct cu minutiozitate, sub ochii canalelor media din lumea intreaga, realteaza Webnews.

CIA este doar cea mai recenta victima dintr-o lunga lista de obiective vizate de grupul Anonymous, care nu precizeaza motivele ce stau la baza actiunilor sale, ci doar incadreaza institutia americana in categoria "fortelor raului", pe care Occidentul le utilizeaza impotriva libertatii internautilor.

Atacul, asa cum s-a constatat si cu prilejul inregistrarii altor cazuri similare, a fost lansat prin intermediul canalului DdoS (Distribuited Denial of Service), dar autoritatile americane nu au publicat inca o declaratie oficiala vizand actualul status offline al site-ului CIA, precizeaza sursa.

Sursa & Foto: Webnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.