10 feb. 2012

Robert Dewey Hoskins, hartuitorul Madonnei, a fugit din spital

Robert Dewey Hoskins, americanul condamnat in 1996 la zece ani de inchisoare pentru hartuire, agresiune si amenintari asupra Madonnei, a reusit sa fuga din spitalul de psihiatrie in care se afla internat.

In varsta de 54 de ani, barbatul a fost dat in urmarire generala de catre autoritatile din Statele Unite, fiind considerat deosebit de violent si de periculos, relateaza agentia de presa italiana TM News.

In anul 1990, Hoskins a fost surprins in timp ce escalada zidul exterior al vilei artistei, declarand ca intentiona sa-i "taie gatul de la o ureche la alta".

Dupa ce Hoskins si-a ispasit pedeapsa, a fost transferat intr-un spital psihiatric, fiind catalogat drept un "subiect bolnav mintal", iar in iulie anul trecut, la circa un an dupa ce a fost eliberat din spital, a fost arestat din nou si internat intr-o alta structura, la Norwalk, Los Angeles.
"Hoskins este un psihopat care manifesta puternice inclinatii violente atunci cand nu isi ia medicamentele", a declarat departamentul de politie din Los Angeles intr-un comunicat oficial, in care se solicita sprijin din partea populatiei, precizeaza sursa.

Sursa & Foto: TM News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.