2 mar. 2012

SUA, in Virginia, un motan candideaza pentru fotoliul de senator


Un candidat nou pentru fotoliul de senator al statului american Virginia si-a deschis propria pagina Web, lansandu-si campania electorala: motanul Hank.

Decizia care se afla la baza candidaturii sale este aceea de a ridiculiza statusul actual al politicii americane, declara stapanul felinei, Anthony Roberts, potrivit Yahoo! Notizie.

Prezentandu-se intr-o tinuta impecabila, cu cravata si distinctie incontestabila intr-un fotoliu impozant, motanul Hank, de rasa Main Coon, se declara un moderat si se bucura deja de un enorm succes pe Internet, pagina sa blocandu-se chiar, in conditiile in care mai multe persoane au dorit sa-l viziteze in acelasi timp.


Hank isi informeaza fanii ca intentioneaza sa se implice la modul cel mai serios in activitati menite sa garanteze americanilor ca SUA se va demonstra pentru multa vreme cea mai puternica natiune din lume, nadajduind ca, odata eliberat fotoliul actualului senator James Web, un democrat care va iesi la pensie, locul acestuia sa fie ocupat de o felina moderata.

Sursa & Foto: Yahoo!Notizie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.