7 mar. 2012

Skype 5.6 disponibil pentru Mac


Skype isi actualizeaza oferta de servicii, lansand versiunea 5.6 pentru Mac, la nivelul careia introduce suportul full screen si modalitatea automata de instalare a caracteristicilor urmatoarelor release.

Versiunea Skype 5.6 este deja disponibila, propunand printre elementele de noutate si eliminarea conversatiilor efectuate, dezabilitarea optiunii de setup automat al microfonului pentru reducerea zgomotelor de fond in teleconferinte si alte features atragatoare, relateaza Webnews.

Suportul pentru full screen la nivel de OS X Lion se va demonstra util indeosebi la realizarea unui video-apel sau la gestionarea multipla a mesajelor cu alti utilizatori Skype, in timp ce sistemul de actualizare automata a software-ului, ori de cate ori va fi lansat un update, este un binevenit ajutor la corectarea de bug-uri minore, cat mai simplu si mai comod pentru utilizatori.

Skype 5.6 (23 MB) pote fi descarcat direct din aplicatia de origine, cu urmatoarele cerinte minime necesare: un Mac dotat cu CPU de 1 GHz, Mac OS X Leopard sau cuccesiv, 100 MB de spatiu liber pe disc si o buna conexiune la Internet, precizeaza sursa.

Sursa & Foto: Webnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.