27 apr. 2012

Crearea unui formular de contact pe blogul personal


Multe persoane si-au creat un blog asemena unui "jurnal personal", in care isi scriu din cand in cand impresiile, posteaza imagini deosebite, continuturi video pe care le considera interesante, sau demne de impartasit prietenilor si nu numai.

Formular de contact pe blogul personal
Poate ca la inceput au beneficiat de ajutorul cuiva cu experienta sau poate ca tot "bajbaind" printre instructiunile regasite pe Internet, s-au descurcat singuri cu sablonul, cu setarile de pagina si cu alte elemente mai mult sau mai putin sofisticate, pe care, cititorul obisnuit, le considera deseori scrise intr-un fel de dialect indescifrabil, pe care il patrund doar membrii unei "secte informatice" la care se obtine cu greu acces.

Daca va numarati printre acestia si ati depasit totusi faza de frustare vecina cu deznadejdea, in care v-a aruncat exprimarea mult prea specializata a tutorialelor regasite pe net, dorind ceva mai mult de la blogul pe care il detineti, iata in cele ce urmeaza, un filmulet menit sa va calauzeasca pasii pe calea introducerii unui formular de contact la nivelul acestuia.

In situatia in care acest ghid nu vi se pare suficient de explicit, nu ezitati sa solicitati lamuriri suplimentare postand un comentariu sau... accesand formularul de contact disponibil pe acest blog.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.